Šaulys

Šaulys toliau tęsia savo aplinkos kūrimą. Jūs jau baigiate tvarkyti savo namus ir kritišką žvilgsnį nukreipiate į drabužinę. Pakeisite stilių, fasoną, šukuoseną, tačiau ties tuo neapsistosite. Pabuvosite plastikos chirurgo rankose, nusipirksite sporto klubo nario kortelę ir, galimas daiktas, pakeisite gyvenimo partnerį. Požiūris į gyvenimą taps kitas: tai žaidimas, ir jūsų žaislai turi būti geriausi. Todėl susižavėsite technika ir elektronika. Jūsų kompiuteris, televizorius ir virtuvės technika pakerės svečius. Vienu žodžiu, sieksite pralenkti laiką.

Bendravimas

Ilgai vengėte viešumos ir pagaliau esate tarp žmonių. Griežtos etiketo taisyklės, geros manieros ir mandagumas pavers jus pavyzdžiu kitiems. Tačiau ir Saulėje yra dėmių. Sausį pasistenkite neskolinti pinigų draugams ir pažįstamiems: tai gali baigtis nemalonumais. Balandžio pabaigoje jūsų žodžiai gali būti išversti į kitą pusę, o elgesys neteisingai įvertintas. Ir dėl visko kaltas pavydas. Kovoti su juo beprasmiška – žvaigždės pataria tik mažiau pasakoti apie save.

Meilė

Regis, anksčiau jūs nemylėjote, nekūrėte ir negyvenote – tik apsimetėte, kad tai darote. Širdis šventiškai šokinėja krūtinėje, o mintys šokinėja į šalis: jūs ir neįtarėte, kad galite jausti šitokius išgyvenimus. Dovanokite save, bet ne visą: dėl savo nepatyrimo galite sukelti savo naujajam palydovui rūpesčių ir net jį išgąsdinti.

Darbai

Kažkas kuria amžinąjį variklį, kad pasakiškai praturtėtų ir paliktų savo pėdsaką istorijoje, o jūs tą variklį turite viduje nuo pat gimimo. Ir jei kažkas gali padaryti ką nors geriau nei Šaulys – tai tik kitas Šaulys. Jūs turite tiek energijos, kad ją reikia nukreipti tinkama vaga, kitaip nerealizuotas potencialas bus nukreiptas į savidestrukciją. Tik vasaros pradžioje imsite jausti harmoniją tarp „reikia“, „noriu“, ir „galiu“: nežiovaukite – gaudykite sėkmę!

Įvaizdis

Ne jūs seksite madą, o mada seks jus. Jūsų skonis liks toks, kaip ir anksčiau – meilė švelnioms formoms, klostėms ir drapiruotėms. Siaura talija. Pūsti sijonai. Ryškios spalvos. Raudona ir oranžinė spalva – mylimiausios. Tai ir yra svarbiausios naujo sezono tendencijos.

Poilsis

Šauliui naudinga atostogauti daug ir ilgai. Būtent taip jūs pasisemiate naujų idėjų. Puikiai atkūrę jėgas, galite viršyti planą dviem šimtais procentų. Triušio metais galite aplankyti Tailandą, Vietnamą, Indiją. Šalys, garbinančios moteriško kūno grožį ir jausmingumą, parodys jums kitas realybės suvokimo ribas.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *